MINDSET LINDBACKEN

I Lindbacken har något nytt och spännande växt fram. Mindset Lindbacken, ett alldeles nystartat gym, har redan hunnit bli en oas för träningsentusiaster och de som strävar efter att förbättra sin hälsa och välmående.

Vid första ögonkastet märker man att Mindset Lindbacken inte är som de traditionella träningsanläggningarna. Den moderna inredningen och ljussättningen skapar en trivsam och avslappnad atmosfär som hjälper medlemmarna att fokusera och hitta sitt träningsflöde.

För dig som gillar att träna på egen hand har Mindset Lindbacken utrustning för alla nivåer och mål, allt du behöver för att skapa ditt personliga träningsprogram. Om du hellre gillar att träna tillsammans med alla erbjuder vi digital gruppträning med några världens bästa instruktörer.

Men det är inte bara utrustningen som gör Mindset Lindbacken speciellt. Det är personalen. Från vår kunniga och erfarna anläggningschef, Therese Berggren, till övrig personal och våra personliga tränare som hjälper medlemmarna i deras resa mot bättre hälsa. Men se upp. Deras entusiasm och engagemang är smittsamt, och de skapar en träningsmiljö där alla känner sig välkomna och uppmuntrade.

Mindset Lindbacken är en gemenskap där medlemmarna stödjer varandra, inspireras och delar sina framsteg. Det är en plats där man kan utmana sig själv, både fysiskt och mentalt, och där man kan hitta den inre styrka som behövs för att nå sina mål.

Så om du letar efter något mer än bara ett vanligt gym, om du strävar efter att förbättra din hälsa och välmående, och om du vill vara en del av en positiv och stöttande gemenskap, då är Mindset Lindbacken platsen för dig. Kom och utforska den här träningsdestinationen som fokuserar på att utveckla både kropp och sinne, och upptäck ditt bästa jag på vägen till en sundare och mer balanserad livsstil.

PERSONAL